400px

Minna

Pajulahti

URHEILIJAESITTELY!

Olen kilpa-urheillut pienestä tytöstä lähtien. Kilpaurheilu, valmentaminen ja ohjaaminen on antanut minulle paljon ja nautin muiden valmentamisesta.

Tällä hetkellä ykkös lajini on ollut women’s physique ja kilpailen kansainvälisesti suurimmassa ja arvostetuimmassa liitossa, IFBB:ssä.

Kilpailen myös voimanostossa ja penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa. Penkkipunnerruksessa ja voimanostossa olen voittanut Euroopan- ja Maailmanmestaruuden kahdesti.

Nimissäni on myös maailmanennätys penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa.

IL kirjoittaa 19.12.2020

Upea saavutus! Minna Pajulahti teki suomalaista fitness-historiaa Ms. Olympia -kisassa – ”Olen nyt parhaassa kunnossa, mitä olen ikinä ollut”

Minna Pajulahti sijoittui perjantaina kahdeksanneksi legendaarisen Olympia-kisan fitness-sarjassa.

– Saa olla ihan tyytyväinen, Pajulahti toteaa vaatimattomana. Kike Elomaa voitti vuonna 1981 Ms. Olympia -tittelin kehonrakennuksessa, mutta fitness-sarjoissa yksikään suomalainen ei ole aiemmin päässyt kahdeksan parhaan joukkoon Olympia-kisassa. Pajulahti teki siis suomalaista fitness-historiaa.

– Olen nyt parhaassa kunnossa, mitä olen ikinä ollut. Siihen olen tosi tyytyväinen. Fysiikkakierroksen jälkeen Pajulahti oli kisassa jopa viidentenä. Jos sijoitus olisi ollut sama myös vapaaohjelman jälkeen, suomalainen olisi saanut automaattisesti paikan myös ensi vuoden kisaan. – Se jäi nyt muutamien pisteiden päähän, Pajulahti harmittelee. Hänellä on kuitenkin vielä mahdollisuudet päästä ensi vuoden kisaan toistakin reittiä: voittamalla yhden ammattilaiskisan. – Täällä kilpailee vain voittajia, Pajulahti kertoo. Fitness-sarjassa lavalle asteli tänä vuonna 12 naista. 5–6 kisaajaa jäi sivuun koronaviruksen ja loukkaantumisten vuoksi.

Lue koko artikkeli

300px
300px

Diablo Urheilijoita

Jäljenmyyjät

Diablo tuotteet saatavilla :

Kuntosaleilta

Marketeista mm. Kärkkäinen,citymarket

Luontaistuotekaupoista

Nettikaupoista:

Yhteystiedot